Десятий Окремий Загін Оперативного Реагування (“ДОЗОР”) Держприкордонслужби розширює горизонти (відео)

Десятий Окремий Загін Оперативного Реагування – не звичайний підрозділ Державної прикордонної служби України. Його застосовують на найскладніших ділянках кордону, де зосереджена найбільше протиправна діяльність. Це і групи нелегалів, і озброєні контрабандисти і навіть потенційні терористи.

Для забезпечення виконання завдань в різних регіонах України розпочалось розгортання відділів спеціальних дій «ДОЗОР» з місцями дислокації в Харкові, Житомирі, Львові, Херсоні, Одесі.

Тренування, стрільби, відпрацювання тактичних прийомів і вдосконалення бойових навичок – так проходять службові будні у бійців.

 

Вже у травні цього року стартує курс по відбору до лав 10-го окремого загону оперативного реагування відомства. Конкурс проводитиметься серед діючих військовослужбовців Держприкордонслужби віком до 35 років в чудовій фізичній формі, які готові служити Батьківщині в колективі міцних тілом і духом бійців. До відбору можуть бути допущені і цивільні громадяни після успішного проходження випробувань та подачі документів з укладання контракту для проходження військової служби.

Під час відбору перевірятиметься не лише витривалість та фізична підготовленість, а й моральна стійкість і вміння працювати в команді, адже в реальній небезпечній ситуації кожен може покластися тільки на товариша.

Скачати заяву та анкету можна тут.

За більш детальною інформацією всі хто зацікавився можуть звертатися за номерами телефонів в різних регіонах:
Київ – (067) 930 72 09
Житомир –  (098) 595 72 23
Львів – (067) 115 44 07
Херсон – (097) 839 95 72
Одеса – (095) 185 55 92
Харків – (098) 360 32 13

Джерело

Автор