Хороші новини. 16 квітня 2018 року

Алла Комарова

У вівторок на Радіо Тисячі Мазеп Дафа викладає гарні новини понеділка – все, як ви звикли 🙂

«Українські амазонки» – проект МінСтець, який вони готують до Дня вишиванки.

Протягом літнього сезону 4 круїзні теплоходи «Українського Дунайського пароплавства» здійснять у середньому по 25-26 семиденних круїзів за маршрутом Пассау-Будапеш-Пассау. Бронювання квитків на круїзи триває. Станом на кінець березня на т/х «Молдавія» продано 3844 тури, на т/х «Україна» – 3668, на т/х «Дніпро» – 2881, на т/х «Волга» – 2028.

Херсонська верф у квітні 2018 року збільшила обсяг виробництва в порівнянні з відповідним місяцем минулого року у 2,1 рази.

Морські порти України в січні-березні 2018 року збільшили контейнерний трафік на 40,1% порівняно з аналогічним періодом минулого року. Оборот імпортних контейнерів виріс на 33,9%, експортних – на 55,3%.

Дипломна робота українського режисера Ігоря Висневського отримала нагороду за найкращу режисуру «Best Director in a short film» кінофестивалю New York City International Film Festival

Мінфін похизувався досягненнями, які їм зарахували незалежні експерти

#річниця_Уряду #2рокиУряду#УрядГройсмана #МінфінЦього тижня виповнюється два роки роботи оновленого складу Кабінету…

Gepostet von Міністерство фінансів України am Montag, 16. April 2018

І тут зразу поруч – місцеві бюджети за результатами 2018 року зростуть до 230 млрд грн.

У першому кварталі порт «Чорноморськ» збільшив вантажообіг на 33,8%. Маріупольський морський порт – на 10,5%, а Миколаївський – на 6,5%.

За підсумками роботи Лозівського ковальсько-механічного заводу (ЛКМЗ) у 2017 році відмічено зростання обсягів виробництва на136,8% до 2016 року.

Українські заводи отримають близько 40% прямих інвестицій від вартості угоди з General Electric. Близько 400 млн доларів США прямих інвестицій від угоди підуть на виробництво запчастин і обладнання для тепловозів General Electric та і їх подальше обслуговування.

«Надія» – гвинтокрил повністю українського виробництва – здійснив перший політ

Український стартап Feel VR зібрав необхідну суму всього за годину своєї кампанії на Kickstarter. Перші покупці зможуть придбати комплект з педалей і керма лише за $549. Feel VR розрахований як на геймерів, так і на професійних гонщиків. Перші поставки комплектів Feel VR плануються в листопаді цього року.

Компанія Cygnet в 2018 році планує інвестувати $700 тис. у реконструкцію та модернізацію цукрового заводу в селі Андрушки Житомирської області.

Автор