Хороші новини. 13 квітня 2018 року

Алла Комарова

Всім доброго суботнього ранку, з вами Радіо Тисячі Мазеп і це гарні новини п’ятниці, 13 квітня. Поки весь світ милується кадрами розстріляного хімвиробництва Сирії, ми читаємо, що оптимістичного трапилося з Україною.

У НАТО констатували ознаки стабілізації ситуації в Україні і збираються вивчати наш досвід спішного протистояння Росії.

У Новоград-Волинському районі норвезькі інвестори планують побудувати гідроелектростанцію, а литовські у Любарському районі – найбільшу із запланованих на сьогодні сонячну електростанцію.

Найближчим часом в Мелітополі група компаній «Турбоком» відкриє новий виробничий комплекс «ЕкоПромЛіт», який буде лити чавун.

Стрічка Дякую — один із переможців фестивалю shorttothepoint у Румунії. Попереду ще понад 100 кінофестивалів! МінСтець знову жив!

Україна в січні-березні 2018 року наростила власне виробництво нафтопродуктів на 12%/ Найбільше зросло виробництво дизпалива – на 23,6%. Випуск бензинів українським заводами за перші три місяці року виріс на 3,5%.

Основні трубні підприємства України в січні-березні 2018 року збільшили виробництво труб з чорних металів на 10,7% в порівнянні з аналогічним періодом 2017 року.

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявляє, що Україна має намір підписати угоду про зону вільної торгівлі з Туреччиною до кінця поточного 2018 року.