Хороші новини. 12 квітня 2018 року

Алла Комарова

Ранкові гарні новини дня учорашнього, 12 квітня, вже у ефірі Радіо Тисячі Мазеп! Долучайтеся!

Товарообіг між Україною та Литовською Республікою перевищує $1 млрд підсумками 2017 року. І постійно ведуться бізнесові перемовини щодо поглиблення.

Кількість ввезених в Україну в першому кварталі 2018 року електромобілів зросла втричі порівняно з аналогічним періодом 2017 року. Так, це у першу чергу дія квот, але й поступове виховання культури екологічного автотранспорту.

Вартість українського ячменю в портах України зросла до $208-218 за тонну, що на 27% перевищує рівень цін на аналогічну дату минулого року. Це рекордна вартість за останні 4 роки. Ми його експортуємо, якщо ви не знали раптом.

Експорт товарів з України до Туреччини зріс на 22,9% і склав $2,52 млрд. З початку року приріст турецьких інвестицій в українську економіку склав $22,6 млн. Станом на 1 січня 2018 ця сума становила $312,2 млн. А ще в нас із ними майже єдина країна – наскільки я пам’ятаю вже з минулого року у Туреччину можна потрапити навіть не за біометрикою, а за внутрішнім українським ай-ді.

Українська команда виборола дві медалі – золоту та срібну – на Міжнародній олімпіаді з екології, яка проходила 4-11 квітня 2018 року в Кенії. Загалом на конкурсі було представлено понад 220 учнівських робіт з різних країн світу. Молодь в нас крута, як завжди

У березні 2018 року пасажиропотік аеропорту Харків виріс на 24% в порівнянні з показником за аналогічний місяць попереднього року і склав 58,6 тисяч осіб. Господа зубожілі світом швендяють.

Чорноморською яхтовою верф’ю був реалізований проект високошвидкісного судна ВСС 85 для патрулювання місцевості та виконання інших завдань поліцейського управління. Красивий, гарний, наш.

UA|TV, телеканал Мультимедійної платформи іномовлення України, розпочав мовлення у тестовому режимі на окуповані території Луганської області. МінСтець жив!

Україна ініціює внесення об’єктів культурної спадщини Харкова до списку об’єктів світової спадщини ЮНЕСКО.

Автор