В Одесі понад тисяча правоохоронців забезпечуватимуть публічний порядок під час масових заходів 10 квітня (фото, відео)

Під час проведення заходів з нагоди відзначення річниці визволення Одеси від фашистських загарбників 10 квітня – правоохоронці Одещини буде нести службу в посиленому режимі. Загальна кількість залучених осіб – понад однієї тисячі. Серед них патрульні, групи комунікації, превентивні підрозділи та гвардійці.

Традиційно у цих заходах приймає участь велика кількість людей з різними поглядами до цих історичних подій. Для підтримання публічної безпеки правоохоронці посилять превентивні заходи. Більше тисячі правоохоронців (працівники поліції, патрульні, військовослужбовці Національної гвардії) забезпечуватимуть правопорядок в місцях масового перебування людей (Алея Слави, ЦПКтаВ ім. Т.Г. Шевченка та стели «Крила Перемоги» (площа 10 Квітня).

Напередодні урочистостей Поліція Одеської області нагадує про заборону використання символіки тоталітарних режимів. За порушення цього закону передбачено кримінальну відповідальність.

На період проведення заходів буде частково обмежено рух на алеї Слави, також працюватимуть фільтраційні (пропускні) пункти.

Вказані заходи направлені на забезпечення Вашої безпеки та безпеки Ваших рідних!

Джерело

Автор