Хороші новини. 3 квітня 2018 року

Алла Комарова

Доброго ранку! Це Радіо Тисячі Мазеп та гарні новини вівторка, 3 квітня. Їх буде багато тож готуйтеся 😉

Королівський канадський монетний двір випустив кольорову позолочену монету у формі української писанки. Монета стала вже третьою «писанкою» у колекції канадського монетного двору, але першою позолоченою. Маса монети — 31,82 г чистого срібла із позолотою. ЇЇ номінал — 20 канадських доларів.

Газпром зарезервував всі 4,7 млрд доларів під штраф за транзитним контрактом з Нафтогазом. А як пиндилися, як відбріхувалися.

Компанія Regal Petroleum plc з активами в Україні завершила 2017 рік з чистим прибутком 2,29 млн доларів, тоді як за підсумками 2016 року її чистий збиток склав 1,26 млн доларів.

Nestle, один з найбільших світових виробників продуктів харчування, інвестує 700 млн грн в реконструкцію і модернізацію фабрики «Мівіна» в Харкові.

Міжнародним дистриб’ютором документального фільму Тараса Томенка «Будинок «Слово», який розповідає про знищення совєтамі потужного українського мистецького руху, що виник у 1920-30-х роках у Харкові, став британський сейлз-агент «Journeyman pictures». «Компанія «Journeyman Pictures» є одним із провідних світових фахівців з дистриб’юції документальних фільмів. Вона охоплює усі світові ринки, включаючи кінотеатральні, ефірні, цифрові, розважальні та освітні. Також «Journeyman Pictures» відомі тим, що мають одну із найпрогресивніших стратегій поширення фільмів – прямі відносини з Amazon, iTunes і Google без втручання посередників», – зазначили у Держкіно.

Станом на 2 квітня парк вантажних вагонів Укрзалізниці збільшено на 1230 піввагонів, з яких 805 побудовано на власних потужностях, а решту – придбано у виробників. Це в 6 разів більше ніж минулоріч – за цей же період 132 піввагони було збудовано та жодного не було придбано.

Продовжуємо тримати гарний темп оновлення парку вантажних вагонів. За три місяці ПАТ «Укрзалізниця» вже побудувала…

Gepostet von Євген Кравцов am Montag, 2. April 2018

За 2018 рік Україна має намір скоротити споживання дефіцитного антрациту на 20%.

Бельгія вперше погодилася взяти наших поранених бійців на лікування. Перші троє військових доправляються у Брюссель.

Американська корпорація General Electric (GE) вироблятиме локомотиви для потреб «Укрзалізниці» на Крюківському вагонобудівному заводі у місті Кременчук Полтавської області.

Укрпошта та ПриватБанк реалізували спільний проект, що дозволить оновити автопарк компанії за рахунок спеціальної програми лізингу, розробленої найбільшим державним банком. У рамках першого етапу угоди на суму майже 40 млн грн, Укрпошта отримає 83 нових брендованих авто європейського виробництва. Перша партія лізингових брендованих автомобілів Укрпошти вже курсують вулицями Львова.

Хто молодець?Львів молодець!Укрпошта та ПриватБанк реалізували спільний проект, що дозволить оновити автопарк…

Gepostet von Докія Кузьменко am Dienstag, 3. April 2018

На 2018 рік у ПАТ «Укрзалізниція» заплановано реконструкцію 300 км колії, що двічі більше, ніж у 2017 році.

Модернізований поїзд сполученням Кишинів-Одеса, сформований ДП «Залізниця Молдови» (ЗМ), 30 березня здійснив свій перший рейс і прибув на Одеський залізничний вокзал. На відміну від попередніх складів, що курсували по даному маршруту раніше, поїзд №642/641 знаходиться в дорозі трохи більше 3,5 годин, випереджаючи, за твердженням молдавської сторони, автобус.

Вчора в аеропорту Бориспіль приземлився літак іракської авіакомпанії Iraqi Airways, який виконав перший рейс за маршрутом Багдад-Київ. В аеропорту Бориспіль підтвердили, що даними рейсом поновлюється пряме пасажирське авіасполучення між Іраком і Україною. Офіційна презентація рейсів повинна відбутися наступного тижня.

Компанія Google зняла три рекламні ролики сервісу платежів Google Pay в метро у Києві. Майданчиком для зйомок стали станції метро «Золоті ворота» і «Дорогожичі».

Автор