Ви можете собі уявити інтерв’ю Бен Ладена на CNN?

Mason Lemberg

От ви би запросили до себе в гості людину, яка робила спробу напасти/вбити/зґвалтувати когось з ваших рідних? Змогли б сидіти з цією людиною за одним столом?

А вони можуть. Більш того, вони всяко цьому сприяють.

Пам’ятаєте “прорив кордону” і ціле ТВ-шоу влаштоване всякими скрипіними, NewsOne-ами, ЗІК-ами та іншими. Це ж кордон їхньої держави проривали, держави, яка стікає кров’ю, це ж з прикордонників насміхались, які захищають їхню країну.

Потім цього тупого обригана тягали по всіх телеканалах наввипередки.
А потім деякі особливо одарьонні прохвфесори, як Володимир Бугров, впускали цього обригана до дітей, так і не спромігшись проконтролювати, що воно несе… Цікаво, чи відчував би докори сумління цей прохвфесор, якщо цих дітей потім підірвали би гранатою коло Ради, як було заплановано?

Вчора ж ті лахудри влаштували шоу з савченко. Що треба робити з людиною, яка й сама не дуже приховує, що планувала теракти?
Правильно! Запросити її на всі телеканали нехай розкаже дурням і інфантилам, як влаштовувати теракти! Це ж так весело, прикольно… чи не так?

Це ж, скажіть, які такі професійні стандарти регламентують необхідність запрошувати на телеефір людину, що звинувачується (і особливо не приховує) в терористичному акті?
Це ж, скажіть, яким моральним дистрофаном треба бути, щоб до цього додуматися? Це ж в твоїй країні планувалося, це ж твої співгромадяни могли загинути!!!

Ви можете собі уявити інтерв’ю Бен Ладена на CNN?
Ви можете собі уявити, щоб британцям в ефірі ВВС хтось розказував, що треба знищити Парламент?
Ви можете собі уявити, щоб адвокат терористів казав, що треба провести слідчий експеримент і показати, як терористи мали знищити Пентагон, інакше він буде вимагати їх виправдання?

А українцям це нав’язують. Нав’язують особини, які продали себе і свою державу і готові продати й матір свою заради 30 срібняків і одногодинного хайпу в ефірі.

Автор