Ветерани зігнали ряджених

Дмитро “Калинчук” Вовнянко

Отже, МВС повідомила. 3 березня під час слідчих дій у Маріїнському парку, де протестувальники на поліцію накинулися з кийками (не накинулися б – стояв би міхо-майданчик досі), що спричинило масове затримання учасників акції і ліквідацію наметового містечка, справді учасники АТО перебували з обох боків.

Але.

Серед затриманих 117 учасників протесту реальними учасниками АТО (а не дядьками в мультикамі) виявилися 11 осіб. Всього.

У той самий час серед поліцейських, що брали участь в слідчих діях, участь в АТО в підрозділах різних силових відомств брали більше 200 осіб, і біля 100 з них за участь в АТО нагороджені державними медалями та орденами.

200 проти 11. Все решта – ряджені. Розумієте? Ряджені. Жодних підтверджень про їхню участь в АТО надати ці люди не можуть. Ніяких.

Так що НЕ БУЛО ніяких “мусорів проти ветеранів”. Насправді були “ветерани проти ряджених”. Тим, хто вважає, що ветеран АТО, який служить своїй країні в її силових відомствах або не бажає валити діючу владу під керівництвом Єгорок, Феменів, Парасюків, та інших грузинських гастролерів, так от, хто вважає, що такі ветерани втрачають своє звання ветерана, можуть битися головою об стінки. Від безсилля. Ветерани війн служили, служать і будуть служити в МВС та інших силових структурах – бо от саме це називається службою Батьківщині.

Це, а не процес приведення на владу чергового авантюриста чи корупціонера із солодкими казочками.

І так, про ставлення на коліна. Не бачили, певно, ви, як на фронті десантники затриманих на коліна ставлять.

Особливо – ветерани. Особливо – ряджених.

Автор