Про прес-секретаря Луценка і фото з Григоришиним

Сьогодні в твітері спостерігав як група користувачів, намагаючись закрити оченята на зашквари так званих “антикорупціонерів”, які попросту виявилися wлюхаmu, що обслуговують інтереси російського спонсора комуністів григоришина, ця група людей намагалась “саркастично тролити” (насправді – ні, це інший процес) Ларису Сарган (прес-секретаря Луценка).

Смертним гріхом Лариси було те, що вона ПОСМІЛА (як вона посміла?!) в своєму ПРИВАТНОМУ твітері запостити фото григоришина з севгіль мусаєвою-боровик (главред УП) з невинним підписом “Просто вечеря. Главред і олігарх”.

Це спричинило кількагодинні істерики і докори Ларисі в тому, що ГПУ, сконцентрувалася на журналістах, “доки Ахметов не сидить” (с)

Ну… я промовчу про те, що главреда УП важко назвати журналістом. Але не про це мова.

Я промовчу про те, що офіційну думку ГПУ на ті чи інші події оприлюднюють на відповідних ресурсах (оф.сайті, оф.твітері) уповноважені на це особи.

Я промовчу про те, що не було жодних ознак, що журналіста переслідувала ГПУ. До речі, ГПУ не має ресурсів і можливості для стеження. Стеження здійснюється СБУ, МВС, НАБУ та ін.

Я лиш відмічу 2 нюанси:

1) За кілька годин істерик про “ГПУ, яке зливає патріотів в ресторанах” ніхто так і не задався запитанням “З чого ви взяли що ГПУ за кимось стежила?”, “З чого ви взяли, що ГПУ стежила за журналістом, а не за його співбесідником – олігархом?”. Тобто, ніхто з двох десятків користувачів, які півдня місили це … тему, не захотів розібратись в причинах істерик.

2) Істерики продовжились (ба, навіть посилились) після того, як Лариса дала посилання на фейсбук іншого користувача, з якого вона взяла ці фотки.

Тобто, вдумайтесь (!), істерики про “погану ГПУ, яка слідкує за журналістами” продовжились після того, як дали посилання, що ГПУ навіть ТЕОРЕТИЧНО не може мати нічого спільного з фотками і слідкуванням за журналістами…

І мова тут явно не про цих користувачів. Це просто дуже наочний приклад.

Приклад того, чому наш дуже мудрий народ постійно обдурюють тупі політики…

Цікаво чому? І хто кого дурить?

Автор