Про спроби залізти через чорний хід

Сьогодні вочевидь ясно – не вдалося на танках до Київа – вони змінюють концепцію – ось вам і “завтрак на граніце”, ось вам і рашаєміграша, ось вам адіннарот, ось вам посміхнемося один одному, і пр. *уйня – це такий самий план експансії. Тіж самі яйця – від збоку.

Інформаційного спротиву нема. Українських ЗМІ нема.Політичної волі нема,бо чуть шо – “свобода слова опасносте!!!” і лайно ніагарським водопадом з усіх утюгов.

Натомість-є шустер*об, є всілякі киселеви-кулікови, рабіновічі-мураєви, є “журналісти”-колллаборанти , є журналісти-по*уісти, бояністи, великі й маленькі гнапи, є рейтінг Айситиви, де в двадцятці монтян з шарієм, є станко з подружкой полухіной, є стєць в анабіозі і є ТП, як апофеоз п*ця.
Не кажучи вже про, так би мовити, парламентську гідоту з їх *аними цирками.

Цими днями анонсована в Ужгороді подія, наша медіаблядота з сасєдямі, будуть обговорювати – УВАГА! воєнну журналістику! Анонсує якийсь тов.Клепаков, доповідачі, як на підбір Лівий берег, Новий регіон, хтось ще, під соусом- “образовательний семінар”.

Коменти там були закриті, потім відкриті, зараз знов закриті. Я забанена, так само, як і багато інших. Тому пруф дати не можу.

З того,що встигла побачити – спосіб вести розмову такий, як у Олі Поляковой – тули смайлікі, кажи про незгодних – це вишивата прийшла, розказуй про “хороших і світлих расіянських аппазіціонров, з якими “ми вместе поем путин-*уйло” (с) , – посміхайся,корочі.

Умілило питання від однієї місцевої “журналістки”-учасниці майбутнього шабашу- “Ви ЩО? вважаєте українські змі ворогами???” Пі-пі-пі..

П.С.-пару скринів встигла зробити ,ознайомтесь-дуже цікава “історія редактірованія” у топікастера..
———————-
“Россия должна будет постепенно вернуться мягкой и нежной силой в свои передние и задние дворы, подбрюшья. Для этого потребуется вложить максимум небутафорского искусства, талантливых кадров и немалых денег. Любить Украину. Понимать Украину. Или хотя бы это демонстрировать. ” (с) – це цитаточка з свіжесенького лайна на МК, практично -інструкція. пруф в коментарях.

1807-0001

Автор