Не варто дурити себе надалі

Mason Lemberg

Вчора зробив припущення, що ніхто з псевдоукраїнських ЗМІ і “політиків” не згадає, що 4 роки тому влада росії, під рукоплескання свого населення, схвалила військову агресію проти України.

Припущення було зроблене не просто так.
Припущення було зроблене тому, що основним завданням кремлівської пропаганди та підконтрольних їй “українським” ЗМІ та “українським” “політикам” було зміщення акцентів з зовнішньої агресії на внутрішній розбрат. Тому нагадувати, що росія розпочала війну – це руйнувати створювані роками штампи про те, що “Нам нужен мір”, “Українська влада розпочала війну”, “Українській владі вигідна війна”, “А то путін нападе”.

Як виявилося, я був повністю правий. Нічого не прозвучало від цих персонажів.
Натомість, вчора все це лайно транслювало прес-конференцію ху*ла, натомість, сьогодні все це лайно транслює прес-конференцію нафталінового йануковича, витягнутого ФСБ.
Все це лайно сьогодні розказує про “В” Донбассе, про “конфлікт”, виділяє новини з йанеком жирним шрифтом (вчорашнє рішення ЄС про виділення Україні мільярда євро виявилося подією недостойною жирного шрифту, наприклад).

Тому я вважаю, що не варто дурити себе далі.
Бо наявність в назві слів “українська”, “правда”, не означає ні те, ні інше. Ці “ЗМІ” – це відверто ворожа кремлівська пропаганда, керована тими самими людьми, що витягують йанека.


Юрий Бирюков

Вот так мы и живем. У нас действительно в стране демократия и свобода слова – государство не вмешивается в редакционную политику телеканалов и не заставляет их транслировать “обязаловку”.

Судебная реформа? Реформа Конституционного суда? Открытые конкурсы? Новые судьи? Выступление Президента Украины Петра Порошенко? Для некоторых телеканалов интереснее было транслировать овоща.

В редакционную политику этих вот ньюзванов и 112-тых удачно вкладывается и овощ, и вона, и полковник-онотолий.

А еще они диктуют нам, например, продолжительность парада на День Независимости. Сильно долго им транслировать неинтересно, это каждый год для меня шок.

И представляете, действительно неправильно заставлять телеканалы – демократия и свобода слова.
Хунта, ага.


Автор