Це не “свобода слова” – це “свобода брехні” та “свобода ворожої пропаганди”

Mason Lemberg

Нормально так ворог відпрацював по нашій свідомості в ці дні…

1) Бенін клоун по сумісництву шавка портнова розродилася “розслідуванням” про закупівлю продуктів харчування для солдат, маніпулюючи різницею цін і асортиментів.
Тим самим підтверджуючи вже нав’язані штампи про “Порошенко – злодій” і “Владі вигідна війна, бо вона на ній наживається”.
Тобто, замість подяки влада отримала тону лайна. Отакі вони патріотичні ЗМІ.
А потім ви дивуєтеся, коли ви запитуєте в стада “А що ж вкрав Порошенко?”, а стадо крім бекання нічого не може сказати.

2) Свінопсіна з посиланням на чумаків, мусаєвих, лещенків та інших пише свою колонку для NYT, де розказує те ж саме, про зраду корупцію і обкрадання армії. І звісно, це подається не як записки свінопсіни, а як “NYT ПИШЕ”

3) Та ж сама історія з Ройтерс і записками якоїсь курки, яка ходить під гнапом. Ну і що, що посилання на істочнік з ЄС про якусь втомленість? РОЙТЕРС ЖЕ ПИШЕ!!!

Адже в усіх цих трьох інформаційних накидонах не важлива правда, і не важливо, що це все буде спростоване. Бо ефект досягнутий, ефект досягнутий у важливий для українців день, щоб показати, що Майдан – це зло, це марна справа.

П.С. Комусь може здатися, що я в останні дні став песимістом, але це не так. Просто те, що твориться в інформаційному полі (ви самі бачите) вимагає адекватної реакції влади. Чим скоріше – тим краще.
І байдуже, що вони прикриваються “свободою слова”, бо це не “свобода слова” – це “свобода брехні”, “свобода ворожої пропаганди”, якою намагаються знищити державу і споганити всі символи, в які вірять українці.