В пошуках чергового кумира

Іван Виговський

А як то воно, бути Президентом держави, де ти винуватий в тому, що:

  • Ви обрали ВР, яка не може змінити портновський УПК, але винуватий особисто Президент;
  • Мудак зробив п’ятеро дітей і не хоче (не може) їх утримувати, але винуватий Президент;
  • Ви обрали до ВР відвертих бандюків (Лушпайка) і злочинців світового масштабу (Блядіміровна), але готові знову за них голосувати, бо винуватий же Президент;
  • Ви вважаєте себе віруючими, але не змогли вивчити однієї єдиної заповіді: не сотвори собі кумира, – творите тих кумирів щомісяця, але винуватий Президент;
  • Вам брешуть ваші ж кумири в очі, що підтверджується документально, але винуватий все одно Президент;
  • Ви довбойоби, але винуватий – ну, самі знаєте хто.

Я не впевнений, що Порошенко піде на другий строк. Особисто йому воно, те президентство, ні до чого. Я б не пішов.

А ви виберете собі красівого, “патріотичного”, “справжнього” презідєнта. Через три дні поцреоти розсерються між собою, добиваючи залишки держави. Через півроку який-небудь черговий ваш кумир здасть Україну рашці. Ви навіть цього не помітите: хто ще буде святкувати перемогу над “злочинною владою”, а хто буде шукати чергового кумира.

Ваша проблема, що ви живете по примітивній програмі, яка не допускає нових перемінних. І коли вам показують правду, ви перетворюєтесь в генератор завчених фраз.

Один з ваших так званих лідерів обіцяв святкувати НР без Порошенка, мерзнути разом з вами в наметах, а сам готував документи в Нідерландах. Вас тупо найобують. Але не забудьте: ваші кумири вам брешуть, бо винуватий… ну, ви ж знаєте… ви такі розумні, мої дорогі равлики.

Скріншот Rostyslav Chernyakhovskyy