Про випущеного коцабу та байдужість до інфопростору

Злий текст

Ось дивіться – був такий Коцаба, закликав не йти оборонятись проти Росії, любимий був на кремлеЗМІ, його підтримувала вся медведчуковська туса. Випустили. Бачу здивування. А чого дивуєтесь?

Ось вам пряма агентура Савік, який займається маніпуляціями в інтересах РФ – йому продовжили дозвіл на роботу, ше й хвалили. Чи ось вам журналісти возять на передову російську журналістку, чи розслідувачі запалюють охорону Президента, чи маршрути Міністра оборони. Я не можу пояснити те що бачу, іншим слово, ніж ПОХ*Й. Всім же пох*й. В країні працюють відверті ворожі ЗМІ – всім же пох*й. Популярний ведучий Куликов закликав до прямих перемовин з терами, а влада його шанує, хвалить. Значить пох*й. Ось Семенченко, відомий провокатор, по ньому є справи, і що? І нічого. Всім же пох*й.Ось у нас заступниця Стеця на своєму фейсбуці напряму перепощувала ворожу пропаганду і нічого, навіть не поставили питання про звільнення, ще міністром стане, побачите. Бо всім пох*й.

І у п’ятницю Шустер буде знову збирати всю кремлівську тусовку, у тому числі люб’язно запущену до нас з РФ, та качати кремлівські теми, і всією студию мочити одного-двох гостей, які казатимуть раціональні речі, розслідувачі палитимуть позиції, маршрути, дані УДО, журналісти братимуть інтерв’ю у терів, публікуватимуть видумані рейтинги, тимошенки-ляшки сцятимуть в очі маніпуляціями тарифів. Бо всім пох*й. Бо що їм загрожує за брехню? НІЧОГО. Комуніст Пономарьов легко приїхав в Україну і качає, Григоришин громадянство – та на, закони ж дозволяють, ну так.

Але ви не думайте, що тільки у владі всім пох*й на інформаційну безпеку країни. Давайте з себе почнемо. Проста петиція про ускладнення умов приїзду до нас росіян МІСЯЦЬ не може набрати смішні 25000, всього 9300 https://petition.president.gov.ua/petition/24607, бо всім пох*й.

Я не знаю, як так може бути, щоб стільки зусиль докладати по законам, міжнародній підтримці, і, одночасно, настільки класти х*й на те, що в країні відбувається окупація інформаційного простору, наслідком котрої вже є отупіння народу, наслідком котрої будуть програні наступні вибори проросійським силам, які все, що тут буде зроблено – зупинять, і вернуть назад. Так що не дивуйтесь тому, що випустили Коцабу. Це не дивно, дивно би було, якби при такому по*їзмі на власний інформаційний простір його би не випустили.

Дякую за увагу

Автор