Чому саме 12-го лютого, а не 1-го березня

Александр Деркач

А тепер серйозно. Моя версія, що сьогодні (12-го лютого – ред.) сталося та причини на рівні власних домислів та інсайду.
Чому саме сьогодні, а не 1-го березня.

  1. Спочатку чекали рішення апеляційних судів на їхні позови. Отримали відмову.
  2. “Політичний міністр” МВС десь тиждень-2 тому зник з ефіру, бо виявляється він дременув закордон у відрядження і опинився в Південній Кореї. ДПСУ, яка займалася затримкою “небариги” в ресторані, теж має відношення до Авакова.
  3. 5 днів тому ДМС та МЮ відправили запит до МЗС Польщі щодо реадмісії апатріда. До речі, відповіді не було до моменту приземлення літака в Варшаві з “вантажем”.
  4. І сьогодні він повинен був з’явитися в ГПУ щодо уточнення деталей можливості чи навпаки його прямої екстрадиції до Грузії.

Що буде далі…

Поляки не віддадуть його по запиту МЗС Грузії. Інфа – 100% , бо ще влітку вони проігнорували перший запит щодо нього. Зараз він буде під “дахом” свого давнього друга – пана Квасьневського, якому він ще влітку обіцяв після повернення “розібратися з Бенедерою”, тобто цей скандальний закон він не тільки підтримав, а, на мою думку, і ініціював частково. А ще згадайте його поїздку тоді в Угорщину. В планах ще була Румунія, але він не встиг.

А тепер трохи історії.

В листопаді-грудні 2015 року, тобто коли він ще був державним чиновником, він через одну особу жіночої статі придбав непоганий такий особнячок в Варшаві. Та жіночка – одна з його давніх… коханок, про яку мабуть його власна жінка й не здогадується, яка вже сьогодні ввечері зустрічала чоловіка в аеропорту…

Що він буде далі робити?
Згадайте Сашу Боровіка, який був в його “молодій одеській команді”.
Тобто через деякі закордонні та крисійські ЗМІ зараз буде лити гівно не тільки на свого лютого ворога, а і на всю країну, і про “Бендеру, який посварив народи”, вангую, ми теж скоро від нього почуємо.

Не виключаю також звернення і до Держдепу, – ні в якому разі не давати нам ті ж “Джавеліни”.

Щодо спроби “прориву-2”, думаю, що вже не буде. Буде спроба своє повернення повністю легалізувати через тиск США та ЄС на Україну, але, навряд, це йому вдасться…

Автор