Чи потрібен НАБУ антикорупційний суд?

Mason Lemberg

Це так мило, коли на 4-му році існування НАБУ, його директор пан ситник заявляє, що немає ніякого сенсу в існуванні НАБУ без антикорупційного суду.
Заявляє після того, як за 4 роки на утримання НАБУ було витрачено 2,4 мільярдів гривень, а НАБУ повернуло в бюджет 21,7 мільйонів гривень і притягнуло до кримінальної відповідальності 0 корупціонерів.

Оскільки суд в 2018 році створений не буде, то пан Ситник придумав собі індульгенцію, чому в 2018 році він буде й далі відмазувати корупціонерів, відкриваючи та закриваючи справи проти них, і чому він буде намагатися повернути кошти з бюджету на рахунки януковича та інших представників режиму, який розікрав Україну і здав її ворогу.

Не знаю, чи потрібен НАБУ антикорупційний суд. Схиляюсь до того, що не потрібен (хоча він буде створений), бо якість справ НАБУ суд ніяк не покращить, корупцію в НАБУ і “бізнесменів-філантропів” євгеніїв шевченко суд ніяк не викорінить, але що точно потрібно НАБУ – це аудит їх діяльності.

Що точно потрібно всім нам – це арешт, розслідування діяльності пана Ситника і відкритий суд по результатах розслідування його “діяльності”.
Бо від його “діяльності” смердить вже зовсім не по-дитячому.
Бо без цього дійсно немає ніякого сенсу в існуванні НАБУ.