У Дрогобичі відбудеться капітальне відновлення військового містечка для нацгвардійців

Попередні домовленості з міськими головами міст Трускавця, Дрогобича та Борислава з командиром військової частини 3002 Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України щодо відновлення військового містечка у Дрогобичі починають впроваджуватись у життя. Про це остаточно стало зрозуміло після робочої наради полковника Петра Шуляка та міського голови міста Дрогобича Тараса Кучми.

Таким чином, наразі вже розроблена Програма поліпшення матеріально-технічного забезпечення військової частини 3002 Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України в місті Дрогобичі на 2018 рік. Фінансування планують робити спільним, з бюджетів кількох міст на загальну суму близько 500 000 гривень. За ці кошти планується провести капітальний ремонт казармених приміщень, які знаходяться на території військового містечка в Дрогобичі.

Міські голови вищевказаних міст наголосили, що вони бажають підтримувати Національну гвардію України, адже вона допомагає підтримувати в їх містах спокій та порядок.

Джерело

Автор