Війська карабінерів продовжують ознайомлення з діяльністю Національної гвардії України (фото)

Триває візит департаменту військ карабінерів МВС Республіки Молдови. Сьогодні на полігоні Нацгвардії у Нових Петрівцях для іноземних колег провели ряд демонстрацій.

Делегація та командування НГУ оглянули бойове злагодження та тактичні навички 1-ї Президентської бригади оперативного призначення імені гетьмана Петра Дорошенка НГУ. Ознайомились з діяльністю та службово-бойовими завданнями з’єднання, технічним забезпеченням та озброєнням.

У ході показових навчань особовий склад військової частини 3027 відпрацьовував відбиття нападу диверсійно-розвідувальних груп противника, евакуацію поранених, дії підрозділу частини під час проведення спеціальної операції з пошуку та ліквідації незаконного збройного формування.

Для ознайомлення з характерними особливостями бригади була також проведена презентація і наочний показ відеофільмів, які висвітлюють діяльність підрозділу і порядок відбору особового складу до лав бригади.

Довідково: Війська карабінерів – державна спеціалізована установа з військовим статусом, одна з трьох гілок Збройних Сил Республіки Молдова. Війська карабінерів беруть участь в оборонних діях відповідно до Закону та підпорядковуються Міністерству Внутрішніх Справ, під керівництвом і контролем якого, виконують діяльність з підтримки, забезпечення і відновлення громадського порядку, захисту прав і основних свобод громадян, приватної власності і запобігання правопорушенням.

Джерело