Дивна така штука відбувається в медіапросторі…

Mason Lemberg

От 2 тижні тому писали, що Порошенко відпочивав на Мальдівах, придумали цілу історію, нарахували півмільйона американських гривень. Без жодних документів, звісно.
Влаштували скандал на рівному місці, нібито людина не може відпочивати за свої гроші. А могла б відпочивати і за бюджетні. Ага, папередніки до цього за свої не відпочивали..

Потім домахалися до Луценка за те, що той відпочивав на Сейшелах. Теж придумали космічні суми видатків на відпочинок. Та коли поїли гуана, бо Луценко показав квитанції оплати і довідку про зарплату, почали висміювати його фразу про “середній клас”. А по суті які питання? Які претензії?

А тут йуля вчора в Америку поїхала. Бідна йуля, яка не має ні машинки, ні хатинки. Лише черевички і дешева біжутерія.
І нуль “розслідувань”.
За що їздила? Звідки сотні тисяч доларів на лобістів, які організовують зустрічі йулі з чиновниками 3 рангу?

Чому наших допитливих і чесних журналістів не цікавлять відповіді на це питання? Невже не цікавить, за які гроші живе і за чиї гроші лобіює (чиї інтереси?) “майбутній президент України” (судячи по “соцопитуваннях” на її замовлення)?
Чому не цікавить питання, на які гроші колишній голова СБУ, а зараз безробітна маріонетка фірташа – пан наливайченко, їздить в США, щоб домогтись зустрічі бодай з кимось?

А не цікавить тому, що журналісти в Україні зовсім таки не допитливі і не мають нічого спільного ні з честю, ні з чесністю, ні з правдою, ні з патріотизмом.