«Аграрний фонд» розпочинає весняну кампанію з продажу мінеральних добрив

З 5 лютого ПАТ «Аграрний фонд» розпочинає весняну кампанію з продажу мінеральних добрив українського виробництва. Окрім того, виробникам пропонується скористатися гнучкою системою ціноутворення, індивідуальним підходом до потреб клієнтів та розгалуженою системою дистрибуції, – йдеться у повідомленні ПАТ «Аграрний фонд».

На сьогодні Товариства має в асортименті: аміачну селітру, карбамідно-аміачну суміш (КАС), карбамід, вапняково-аміачну селітру (ВАС). Також «Аграрний фонд» має розгалужену мережу складів зберігання, це дає змогу оформити покупку як в центральному офісі, так і в одному з наших регіональних відділень.

«Аграрний фонд» надає перевагу співробітництву з малими та середніми агропідприємствами, оскільки основна місія державного підприємства – підтримка національного виробника. А також для оптових клієнтів підготовлена спеціальна акційна пропозиція.

Нагадаємо, що ПАТ «Аграрний фонд» інвестував близько 1 млрд грн у виробництво мінеральних добрив, завдяки чому вдалося поновити роботу основних хімічних підприємств України та забезпечити добривами аграріїв.

Станом на кінець 2017 року Аграрний фонд реалізував близько 60 тис. тонн мінеральних добрив.

Більш детально дізнатися про умови продажу мінеральних добрив та акційні пропозиції, а також оформити заявку онлайн ви можете на спеціальній сторінці.

Джерело

Автор