Про популістів і зміни

От є популісти в Великобританії

Так, розказували казки своєму електорату, відверто дурили його, але при тому всьому їздили на велосипеді, вели себе прілічно, демонструючи повсякчас, що “вони з народом”.

А коли казки спрацювали і тре було брати відповідальність, то зрозумівши зашквари, просто зійшли з дистанції.

От є популісти в Греції

Розказували, що їм всі винні, всі їм повинні давати.

Хоч і не відзначались вони особливою скромністю, та показували, що вони з народом.

Прийшли до влади, взяли відповідальність… і прийняли всі умови зовнішніх кредиторів, за можливість прийняття яких критикували попередню владу.

Прийняли попри протести прихильників. Бо треба було для країни.

От є популісти в Іспанії

Фінансування в цих лівацьких популістів теж лівацьке, джерела невідомі.
Намагаються прийти до влади. Не можуть.

Однак, намагаються тримати марку “антикорупціонерів”, “за народ”.

І є популісти в Україні:

… одна с..ка бомжиха, без хати, в туфлях за ціною своєї річної зарплати розказує бабкам про низькі тарифи на газ, уклавши при цьому договір з Газпромом по ціні $490.

… інший на приватних літаках літає, на дорогих курортах відпочиває, на 5000 грн живе, умудряючись при цьому знімати хату 500 кв.м. по сусідству з клюєвим.

… третій шизофрен, якому всюди ввижаються олігархічні змови і плани мореля, так і не може пояснити звідки фінансування в його “реформаторській” партії, члени якої, судячи по деклараціях є прикладом народу, опухлого з голоду.

… четверті, молоді “рехворматори” і “антикорупціонери”, борці з олігархами, тусуються в офісах олігархів, їздять по форумах за гроші олігархів, бігають до них на консультації, живуть і літають по світу за 5000 грн зарплати в місяць… заради боротьби з корупцією. Тому ходити до ВР і голосувати за антикорупційні закони немає часу.

… п’ятий… а цей взагалі ппц, за рік: зламав паркан, зніс знак, поставив палатку.. входить в палатку, виходить з палатки, входить в палатку, виходить з палатки..

І всі вони вважають, що можна просто так взяти і заблокувати трибуну, всістися своїми смрадними задницями на крісла Президента і Голови Парламенту, замовити декілька джинсових статей і “соціологічних досліджень” і кричати про “гостру політичну кризу” і вимагати перевиборів?

Повипендрювалася новими “крокодилами” перед 4 бабками, поістерила про тарифи, посмерділа 10 хв. у кріслі Президента, прочитала свою ж джинсу де тебе всі люблять і всьо? Гостра політична криза настала? Дайош перевибори? Серйозно?

Тому, виходячи з вищесказаного, маю для вас 2 новини. Хорошу і погану.
Хороша новина в тому, що в них, доморощених популістів, ніх, не вийде. Не тому що вони популісти. Людина може бути популістом, тому що не знає, не розуміє, не усвідомлює складнощів. А тому, що українські популісти попросту – долбо..дятли, які заплутались в своїх же хворобливих фантазіях.

А погана новина в тому, що поруч з вами живе ще достатньо ще більших долбо..дятлів, які намагаються підлаштуватись під ці віртуальні світи, намагаються знаходити в них раціональне джерело і ВІРЯТЬ, незважаючи на факти.

І поки ця сліпа віра в солодку халяву від популістів буде тривати, всі ці “віруючі” будуть тягнути нас ВСІХ назад, в совок. Хочете змінити країну – змінюйте тих, хто поруч з вами.

Автор