Третій Майдан, наташа, буде

Mason Lemberg

Наташа Влащенко: “протів мєня работаєт елітная армія ботов” ©

Бачу, палахкотіння наташі потроху переходить в термінальну стадію, і наташа скоро покине реальність, відправившись у власні марічкосвіти.

То поки наташа ще з нами, хотів би нагадати ій та іншим лахудрам, що збираються топтатись на символах за 30 монет, що однією з основних причин обидвох Майданів стала брехня, що лунала у ЗМІ.
Що цікаво, в обох випадках і тепер ініціаторами та виконавцями брехливих антиукраїнських речей у ЗМІ є одні й ті ж особини.

Інфантильні боти з першого Майдану не звернули увагу на деструктивну диверсійну роботу ЗМІ, як наслідок отримали “стабільність” у вигляді розграбованої всіма країни, зданого Криму, війни на Донбасі й тисяч загиблих.
Після другого Майдану, виконуючи вимоги ботів, влада закрила ворожі клоаки, але лайно продовжувало литися, продажні й тупі істоти за 30 монет продовжували черпати лайно в ворожих клоаках і заливати його в водопровід, байдуже, що самі з нього п’ють воду.

Третій Майдан, наташа, буде. Буде, тому що дитина стає підлітком, а підліток рано чи пізно стає мужчиною.
Тому третій Майдан буде зовсім не таким, як мріє портнов з грузинським обриганом і черпачи лайна з ворожих клоак.
Він буде, наташа, таким, як має бути.

І прийде той час, наташа, а він не за горами, коли елітні боти третього Майдану, раптово та несподівано для вас, дешевих лахудр, які виливають чуже лайно в спільний водопровід, відправлять вас туди, де ваше місце, доживати рештки колись яскравого життя, лікуючи професійні хвороби і зневагу оточуючих.

 

Фото © Макс Требухов / LB.ua

Автор