Відбулася зустріч звільнених українських заручників з Куртом Волкером і Марі Йованович (фото)

Про це своїй сторінці в Facebook написала Ірина Геращенко:

“Сьогодні відбулася зустріч звільнених українських заручників зі спеціальним представником США з питань України Куртом Волкером і послом США в Україні Марі Йованович.

Дуже важливо, що наші американські партнери з перших вуст почули правду про тортури та знущання, примусову працю, коли наших військових примушували розбирати завали ДАП, відсутність доступу до медицини, заборону на дзвінок рідним, недопуск МКЧХ до заручників.

Але ключова тема зустрічі – звільнення всіх, хто ще залишається в тюрмах ОРДЛО та російських тюрмах. Звільнені військові передали нашим американським партнерам лист від родин хлопців, які залишаються в тюрмах. Вони просили від всіх нас докласти всіх можливих зусиль, аби витягти всіх. І з ОРДЛО, і з РФ.
Я дуже дякую хлопцям, нашим звільненим героям, які з перших днів на волі долучилися до тепер спільної нашої боротьби за наших заручників, які ще залишаються в тюрмах.

Впевнена, інформація з перших вуст про жахіття полону дуже важлива для наших партнерів. І всі наші зусилля наближають день звільнення героїв.”

Джерело

Автор