Робочий візит Президента України до Швейцарської Конфедерації

24-26 січня 2018 року Президент України Петро Порошенко візьме участь у 48-му щорічному засіданні Всесвітнього економічного форуму в Давосі.

Глава Української держави виступить із промовою під час сесії «Центральна та Східна Європа: новий порядок денний для континенту?», візьме участь у Неформальному засіданні світових економічних лідерів «Створення спільного майбутнього у розколотому світі» та виступить під час інвестиційної панелі Української асоціації венчурного і приватного капіталу в «Ukrainian House Davos».

У ході роботи Форуму Президент України проведе низку двосторонніх зустрічей з главами держав та урядів, керівниками міжнародних фінансових організацій, а також з президентами провідних іноземних компаній та світовими інвесторами.

Джерело

 

Міністр фінансів України Олександр Данилюк в складі української делегації на чолі з Президентом України Петром Порошенко розпочав офіційний візит у Давос, де візьме участь у Всесвітньому економічному форумі.

Протягом форуму українська делегація зустрінеться з керівниками міжнародних фінансових організацій, представниками світового бізнесу та найбільшими інвесторами. В ході цих зустрічей планується обговорити процес реформ в Україні та подальшу співпрацю.

Олександр Данилюк також планує зустрітися з Європейським Комісаром з питань економіки, фінансів, оподаткування та митниці П’єром Московісі, Міністром фінансів Канади Білом Морно та Міністром фінансів Нідерландів Вопке Хьокстрою.

Всесвітній економічний форум у Давосі – це найбільший подібний форум де, починаючи з 1971 року, політики, економісти та бізнесмени з десятків країн обговорюють вирішення нагальних проблем світової економіки та обмінюються досвідом. Цього року у форумі візьмуть участь 3000 учасників із 119 країн світу.

Джерело