Поліцейські Одещини попрощалися з загиблим колегою Сергієм Пригаріним (фото, відео)

Церемонія прощання відбулася в Будинку офіцерів м. Одеса. У церемонії взяли участь керівники Нацполіції, поліції Одеської області та обласної влади.

Сьогодні, 22 січня, в Одесі провели в останню путь Сергія Пригаріна – дільничного офіцера Приморського відділу поліції. Він отримав смертельне вогнепальне поранення, намагаючись затримати озброєного злочинця.

Церемонія прощання відбулася в Будинку офіцерів Одеси. Віддати останню шану загиблому правоохоронцеві прийшли його рідні та друзі, колеги по службі, мешканці Одеси, а також керівники Нацполіції України і поліцейського главку Одещини, голова облдержадміністрації.

Зі словами щирого співчуття до сім’ї загиблого звернувся перший заступник глави Нацполіції В’ячеслав Аброськін.

«Ми сумуємо разом з вами. Хочу подякувати за те, що ви виховали гідного сина і офіцера. Він стояв на варті закону і порядку та загинув, виконуючи службовий обов’язок. Ми зробимо все, щоб донька Сергія, ця маленька дівчинка, знала, що її батько – поліцейський і герой. Сили вам витримати цю важку втрату. А вашому синові – слава і вічна пам’ять», – сказав В’ячеслав Аброськін.

До слів співчуття приєднався очільник одеської поліції Дмитро Головін.

«На жаль, першими нас завжди залишають найкращі. Ваш син, чоловік, батько був саме таким», – зазначив Дмитро Головін.

Після церковної літургії Сергія Пригаріна поховали на Таїровському кладовищі в Одесі.

Нагадаємо, смертельне поранення Сергій Пригарін отримав 19 січня під час затримання розшукуваного злочинця. Той відкрив стрілянину по працівниках поліції на вулиці Новосельського в Одесі. Лікарі до останнього боролися за життя правоохоронця, однак їх зусилля виявилися марними. Того ж дня Сергій помер у лікарні. Йому було 27 років. У загиблого поліцейського залишилися дружина і дворічна донечка.

Джерело