Представники КМЄС передали Нацполіції обладнання на понад 1,5 мільйона гривень (фото, відео)

Нову комп’ютерну та оргтехніку отримає Департамент кадрового забезпечення (ДКЗ) Національної поліції України. Передача техніки відбулася сьогодні, 22 січня, в рамках спільного проекту КМЄС та Національної поліції України.

За словами голови Нацполіції Сергія Князєва, ця техніка значно покращить роботу поліцейських, а головне, дозволить швидко та якісно підбирати кадри у підрозділи Нацполіції.

«Ми вдячні за допомогу і можемо запевнити, що кожна одиниця отриманої техніки буде використовуватися за своїм призначенням», ‑ зазначив глава відомства.

Голова Консультаційної місії Європейського Союзу в Україні Кястутіс Ланчінскас зазначив, що техніка є багатофункціональною і стане у нагоді як працівникам ДКЗ, так і працівникам тренінгових центрів НПУ.

«Сподіваюсь, що ця техніка допоможе не лише кадровим працівникам, а і дасть змогу підвищувати кваліфікацію поліцейських під час їх підготовки», ‑ наголосив  Кястутіс Ланчінскас.

Він також додав, що  таку техніку незабаром передадуть до тренінгових центрів у шести регіонах України. Також, для безпечної роботи комп’ютерів Голова КМЄС  передав Нацполіції документи на використання ліцензійного програмного забезпечення.

Як розповів заступник глави Нацполіції ‑ керівник Департаменту кадрового забезпечення Ігор Клименко, робочі місця працівників Департаменту вже сьогодні будуть обладнані новими комп’ютерами.

«Ця техніка дозволить більш мобільно реагувати на ті виклики, які стоять перед нами сьогодні», ‑ підкреслив Ігор Клименко.

Заступник голови Нацполіції Костянтин Бушуєв зазначив, що така взаємодія ‑ це гарний початок тієї концепції, про яку йшлося на колегії Нацполіції у Львові.

«З таким підходом щодо удосконалення технічного забезпечення центрального органу управління та регіональних підрозділів ми зможемо зробити впевнений крок вперед», ‑ наголосив Костянтин Бушуєв.

 

Джерело

Автор