Деморалізовані гірші за мертвих

Валерій Прозапас

Зі зневіреними та “уставшимі от вайни” людьми можна витворяти що завгодно – хочеш кріпаками роби і на собак вимінюй, хочеш до колгоспів заганяй, хочеш двічі зека їм на чолі “еліти” призначай.

Такий стан речей вигідний не лише московському ворогу, але ще в більшій мірі його тутешнім посіпакам, ласим до влади над забитим та малорозумним посполитством.

Їм, як серпом по пальцю, будь-які інтеґраційні процеси з розвинутим світом – безвіз, вільна торгівля, відкриті ринки, міжнародна допомога, устремління до НАТО, все, що робить неможливим повернення до імперської скорлупи в складі маларосії або іншої урср.

Тому такі за будь-якої нагоди нав’язують нашу другосортність, закликають відмінити безвіз, радіють проблемам куди більше за досягнення та істерично примушують визнати поразку за всіма напрямками.

І неважливо, прямі це аґенти впливу або наша доморощена малоросійська “старшина” з косою, зі сповіді, або з вусами полковника – вони однаково шкідливі, бо працюють на століттями випробувану технолоґію деморалізування українського народу.

А деморалізовані гірші за мертвих, бо мертві хоч сорому не ймуть.

Автор