Міністр фінансів України Олександр Данилюк зустрівся з Міністром фінансів США Стівеном Мнучіним

12 cічня 2018 року під час робочого візиту до Сполучених Штатів Америки Міністр фінансів України Олександр Данилюк зустрівся з Міністром фінансів США Стівеном Мнучіним.

В рамках зустрічі сторони обговорили перебіг економічних реформ в Україні, питання підтримки нашої країни з боку Сполучених Штатів, санкційну політику США на підтримку територіальної цілісності та суверенітету України, статус взаємодії з МВФ, а також прогрес у боротьбі з корупцією та ініціативи для покращення бізнес-клімату в Україні за останні три роки.

“Ми вдячні США за посилення економічних санкцій, які є ефективним інструментом стримування агресії Росії. Україна продовжує впроваджувати реформи, що дають позитивний результат, і завдяки цьому нам вже вдалося повернутися до економічного зростання. Нам ще багато потрібно зробити, щоб наша економіка стала сильною та стійкою до криз. На цьому шляху важливою є підтримка США”, – зазначив Олександр Данилюк.

Міністр фінансів США Стівен Мнучін зазначив, що США і надалі буде підтримувати Україну у впровадженні необхідних для країни реформ.

Джерело

Автор