Війна не на Донбасі, війна проти всієї України

Татьяна Орлова

Переглянула опитування сайту 061 про те, цитую журналістів, «Кто виноват в войне на Донбассе?». І от скажіть мені, чи є якась у нас окрема війна на Донбасі, чи у Запорізькій області, чи у Харківській? Ні! Йде війна не на Донбасі, а проти України, а у Донецькій і Луганській областях проходить лінія фронту. І у складі ЗСУ солдати з усієї нашої рідної України, і вони захищають свої родини, свою землю від руського міру разом з його путіними, кобзонами, захарченками, аксеновими, поклонськими.

Ну а люди, вони такі, «у нас же в усьому винна влада».

А от якби навіть у «ватніків» запитали: хто на кого напав – росія на Україну, чи Україна на росію, було б цікаво послухати  🙂 Не спрацював би шаблон.

Ну і нагадаю, що війна росії проти України розпочалася з інтервенції до Криму, що відбулася 20 лютого 2014 року, після чого у нас його було анексовано, вже 12 квітня 2014 російські військові, під прикриттям так званого «ополчєнія», якими керував сумнозвісний гіркін (стрелков), захопили Слов’янськ.

А 13 квітня 2014 року запоріжці власноруч зруйнували сценарій створення так званої ЗНР, і тепер у нас нормально працюють лікарні, школи, підприємства, у людей йде стаж, підприємці займаються бізнесом. А там, де «россія» – бідність, розруха та безнадія.

Ну окремий привіт тим, хто займається інформаційним просвітництвом, є над чим працювати.