Відпочивайте, панове!

Дмитро Вовнянко

Відпочивайте! Наразі – маєте час. Сходіть на улюблену оперу або балет. Почитайте хорошу книжку. Втіште кохану дівчину. Зводить дітей до зоопарку, до лялькового театру, до кіно. Насолодіться спокоєм. Зробіть свої важливі справи.

Міхо-майданчик наразі заглух – але це відносно ненадовго. Ліза Богуцька, звісно, проспівала про те що їхні посіпаки зберуться 14-го знову, але враховуючи анонсоване турне Україною “Шкірний в пошуках зоо-спартанців”, можливо двіж міхо-майданчика зведеться до вирішення питання – куди причепити 300 вікон?

Так, Міхо викликають на допити СБУ, і він, як юне дівчисько попручавшись, таки дає… показання. Так кажуть, що у міхо-майданчика серйозні проблеми з грішми – бабцю Курченко відлякало СБУ, а в дідуся Ігоря Валерійовича заарештовані активи.

Але вони знову заголосять. Обов’язково.

Вони не можуть не голосити. Чому? Тому що Москві – потрібні вибори. Тому що бабЮлі потрібні вибори. Тому що Сіроже і Шабуніну потрібні вибори. Тому що Єгоркє і Сьомі потрібні вибори.

Тому що Москва уже зжерла свій Резервний фонд, і зараз російська преса та россегмент Ютуба б’ються в істериці з приводу докладу ФБР і ЦРУ Конгресу США у лютому цього року, де американська розвідка надасть дані про майно і рахунки всього оточення Пуйла разом із Самим (серйозних підтверджень цьому я не знайшов, але рівень лементу в Північній Нігерії вражає). Далі – навіть думати не хочеться.

БабЮля розуміє, що це, можливо, її останній шанс. Парасюки, Шабуніни, Сьоми, Єгорки просто неймовірно хочуть у владу. На потоки. Боротися з корупцією аж до повного її опанування.

Їм всім заважає нинішня українська влада. Їм всім категорично треба замінити її на іншу – свою.

Вони обов’язково знову заревуть і застогнуть, заходяться збирати нові мітинги, розбурхуватимуть незадоволених (а їх не бракувало ще ніколи і ніде). Будуть провокувати владу на розгін. Влаштовувати провокації.

Все це – буде.

Але наразі вони видохлися, і в них немає грошей. А ми – маємо тимчасову передишку.

Відпочивайте, панове!

Автор