Запорізька Січ під надійною охороною Національної гвардії України

З 9 січня військовослужбовці 9 полку оперативного призначення Національної гвардії України приступили до виконання службового завдання з охорони державного об’єкту та символу Запорізького козацтва – історико-культурного комплексу «Запорізька Січ». Метою служби гвардійців є недопущення скоєння актів вандалізму, підпалу та інших протиправних дій.

У зв’язку з конфліктною ситуацією між релігійними конфесіями України Національна поліція спільно з гвардійцями перейшла на посилений режим чергування церковних об’єктів.

«Наше завдання сьогодні не допустити скоєння нападу чи підпалу важливої для всієї України – колиски української державності – Запорізької Січі. Я з впевненістю можу сказати, що наші бійці зроблять все можливе для цього», – розповів начальник групи організації служби з охорони громадського порядку капітан Максим Шека.

Бійці військової частини 3029, як і завжди, серйозно та відповідально ставляться до покладеного на них завдання та готові до дій задля недопущення порушень законодавства України.

Джерело

Автор