Столична поліція розшукує Витищенка Дмитра, який пішов з дому та не повернувся

4 січня 2018 року він направився до навчального закладу та на цей час місце його знаходження невідоме.

6 січня 2018 року про зникнення 25-річного Витищенка Дмитра Анатолійовича в органи столичної поліції повідомила його дружина.

Жінка розповіла, що чоловік два дні тому пішов до Національного медичного університету імені О.О.Богомольця. Він вийшов з гуртожитку, який знаходиться на вулиці Шутова, однак додому не повернувся та до навчального закладу не дійшов.

Правоохоронці відразу розпочали комплекс необхідних розшукових заходів для встановлення місцезнаходження чоловіка. На цей час поліцейські опитали родичів та знайомих киянина, вилучили та ознайомилися із відео з камер спостереження за маршрутом пересування зниклого.

Встановлено, що чоловік направлявся до метро «Шулявська» по проспекту Перемоги, але до університету не дійшов.

Наразі правоохоронці докладають зусиль, аби знайти молодого чоловіка, вони також ретельно відпрацьовують територію, де він зник.

Його прикмети: на вигляд 25 років, зріст – 198 см, вага близько 100 кг, має коротке світле волосся, зелені очі, біля лівої брови шрам. Був одягнений у синю куртку, сіру шапку, чорні шарф, штани та взуття.

Правоохоронці звертаються до всіх небайдужих громадян, якщо ви володієте будь-якою корисною інформацією щодо даної події, терміново телефонуйте 102 або до чергової частини Солом’янського управління поліції за номером (044)275-33-00, (044) 275-25-77.

Джерело

 

Друзі-журналісти. Я розумію, що у вас всіх редактори, а у ректорів редакційна політика (все знаю, понімаю, сама таким ст…

Posted by Liena Shulika on Dienstag, 9. Januar 2018