Відкрито набір на тренінги “Creative Enterprise Ukraine” для підприємців із усіх секторів креативної економіки

Міністерство культури України запрошує українських креативних підприємців-початківців долучитись до програми Британської Ради «Creative Enterprise Ukraine».

Програма розрахована на підприємців, які представляють креативний бізнес та мають до 2-х років професійного досвіду. Також до програми можуть долучитися люди з деталізованою ідеєю, які тільки планують започаткувати власну справу.

Бізнес-проект або ідея підприємців має належати до одного з секторів: видавнича справа, дизайн, архітектура, візуальне мистецтво, музика, театр/танець, кіно, радіо/ТБ, фотографія, цифрові медіа, фестивальний менеджмент, креативні простори; ІТ-рішення, маркетинг та піар для культурних/креативних проектів, відеоігри, ремесла, освітні проекти у сфері культури тощо.

Протягом чотириденного навчання учасники працюватимуть над наступними темами: місія проекту, портрет клієнта, унікальність пропозиції, покроковий бізнес-план, управління фінансами та маркетинг проекту. Також консалтингова компанія «PricewaterhouseCoopers Ukraine» представить окремий блок про специфіку ведення власної справи в Україні.

Методологія тренінгів «Creative Enterprise Ukraine» застосовує принципи дизайн-мислення. Її розробила британська агенція з розвитку бізнесу та інновацій «Nesta», що спеціалізується на підтримці представників креативної економіки. Тренінги проводитимуть українські фасилітатори, акредитовані «Nesta».

Заявки на участь приймаються до 14 січня 2018 року включно. Відбір учасників відбувається на конкурсній основі.
Тренінги відбудуться у Києві, Рівному, Харкові та Полтаві у лютому – березні 2018 року.
Навчання безкоштовне.
Учасники сплачують партнерським просторам організаційний збір – 500 гривень.

Розклад тренінгів «Creative Enterprise Ukraine»:
Київ 6 – 9 лютого (у партнерстві з «Izone»)
Рівне: 6 – 9 лютого (у партнерстві з Агенцією сталого розвитку міста)
Харків: 20 – 23 лютого (у партнерстві з «Gwara Media»)
Полтава: 27 лютого – 2 березня (у партнерстві з Полтавська Платформа)

Джерело

Автор