Чому я не вірю адвокату Ірини Ноздровської?

Дмитро Вовнянко

Тому що трохи знаюся на холодній зброї.

Знаєте, займався східними бойовими мистецтвами свого часу, був історичним реконструктором, тренувався з холодною зброєю біля 10 років, маю виграні турніри. Цікавився ножовим боєм, серед іншого…

Адвокат Олександр Панченко заявив, що з зібраної захистом інформації випливає, що вбивство Ірини Ноздровської – справа рук професіоналів, які заздалегідь планували злочин.

І вдумайтеся, при цьому на трупі більше десятка ножових поранень! Про що це говорить? Про те, що жертва відбивалася, а злочинець, аби впоратися з нею, витратив певний час. Що напад для загиблої не був несподіваним, тобто напали на неї НЕ зненацька. Що убивця діяв один, нарешті, група би стільки слідів не залишила.

Це спланований злочин? Це напад професіонала? Та покиньте. Нападати на людину з ножем навчають, серед іншого, в підрозділах армійської розвідки та ССО. Агов, ветерани, як ви нападете на людину? Готуючись зазделегідь, ви підете на операцію самі чи залучите необхідний максимум людей? Скільки поранень залишите?

Очевидно, убив – не профі. Убивство – не готувалося. Навіщо ж адвокат заявляє про підготовлене вбивство та про профі-виконавця?

Подумайте самі. А я йому не вірю.