Підозрюваного у вчиненні ДТП, в якій загинула молода мама і травмувалась 2-річна дитина, взяли під варту (відео)

Вчора, 3 січня, Шепетівський міськрайонний суд на період досудового розслідування обрав міру запобіжного заходу для 36-річного місцевого жителя, який на смерть збив 21-річну жінку та важко травмував маленьку дитину. 60 діб чоловік перебуватиме під вартою.

Нагадаємо, трагедія сталася 1 січня близько 16.25 години по вулиці Судилківській у райцентрі Шепетівка. 21-річна жінка везла у дитячому візочку свою дворічну доньку, коли водій автомобіля «Мерседес Е220», не впоравшись з керуванням, виїхав на тротуар та скоїв на них наїзд. Після цього чоловік залишив свій розбитий транспортний засіб, а сам втік.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди матір від численних тілесних ушкоджень загинула на місці події, а дівчинку у важкому стані доставили спочатку до місцевої лікарні, а через декілька годин до реанімаційного відділення Хмельницької міської дитячої лікарні.

Працівники поліції провели низку розшукових заходів і того ж дня затримали підозрюваного у вчиненні ДТП. Ним виявився 36-річний місцевий мешканець, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. У нього відібрані зразки крові для проведення експертизи на стан алкогольного та наркотичного сп’яніння.

3 січня Шепетівський міськрайонний суд визначив міру запобіжного заходу і на період розслідування взяв чоловіка під варту на 60 діб. Згідно ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) йому може загрожувати до 8 років позбавлення волі.

Джерело