Правоохоронці забезпечили публічний порядок під час масових заходів у новорічну ніч (фото)

У ніч з 31 грудня на 1 січня в усіх регіонах держави відбулося понад 752 масових заходів. Участь у них взяло понад 1,35 млн. громадян. Про це повідомив сьогодні, 1 січня, перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий.

«Публічну безпеку і правопорядок забезпечували близько 12 тисяч правоохоронців, з яких 9,6 тисяч працівників поліції та майже 2,4 тисячі військовослужбовців Національної гвардії», ‑ повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ.

Він також додав, що у цілому святкові заходи пройшли без суттєвих порушень публічної безпеки та порядку.

«Заходи пройшли без надзвичайних подій. Особовий склад Нацполіції, Нацгвардії та ДСНС, залучений до подій, зі своїм завданням впорався. Правоохоронці працюватимуть у посиленому режимі до завершення всіх заходів», ‑ сказав Сергій Яровий.

Крім того, перший заступник міністра зазначив, що сьогодні по всій території України відбудуться масові заходи з нагоди відзначення 109-ї річниці з дня народження Степана Бандери.

«У зв’язку з цим у 20 регіонах держави заплановано проведення 54 масових заходів за участю понад 8,4 тисяч осіб. Безпеку під час проведення ходи забезпечуватимуть 1,2 тисячі поліцейських та 730 військовослужбовців Нацгвардії», ‑ сказав Сергій Яровий.

Джерело