Зустріч тисяч хороших людей без лозунгів і політики

Сергій Місюра

#Кава_на_Хрещатику

Уже завтра має відбутись найбільший флешмоб в історії незалежної України.

Завтра, в неділю, о 12:00 зберуться тисячі звичайних громадян України в багатьох містах без всіляких лозунгів, транспарантів, політики, закликів проти чи за когось – просто попити кави з печивом.

Ми, звичайні люди, громадяни, військові, волонтери, ветерани, зберемось для одного – познайомитися, подивитись одне на одного, поговорити, згадати, посміхнутись чи заплакати. Не голосуючи чи ставлячи намети. Без усіляких лідерів, спікерів чи сцен. Просто попити кави на декілька годин.

Ця унікальна подія знов покаже, що українці найсильніша та найшвидше консолідована нація. Якщо ми за такий короткий термін часу можемо зібратись в різних містах просто попити кави, показати, скільки людей живуть і дихають на одній українській частоті – то що буде з нашими ворогами, якщо вони посягнуть на Неньку.

Це черговий Level Up української дружності – показати, які ми браття, які ми, хоча й не маємо завжди однакові погляди, але каву та душевні розмови без політики любимо. Що можемо зібратись і поговорити, не роблячи гучних заяв та не висуваючи вимог до когось.

Основні тези, які для мене будуть завтра на Хрещатику, дуже прості:

  • зустріч тисяч хороших людей без лозунгів і політики;
  • знайомство та розмови, розвіртуалізація;
  • показати, як українці швидко консолідуються;
  • показати ворогам, що тільки на каву українці збираються так. З ворогами розмова ще швидша, та українці в домі не будуть чекати.

Тому беріть завтра каву/чай, печиво/цукерки та хороший настрій.
Приходьте до нас о 12:00 на Хрещатик, і буде все Україна!

Автор