Апеляційний суд залишив екс-депутата Харківської міськради А.Лесика під вартою без права внесення залогу

Результати апеляційного розгляду запобіжного заходу відносно Лесика А.А.

Інформуємо про результати розгляду апеляційних скарг підозрюваного Лесика А.А. та його адвоката щодо обраного за клопотанням слідчого органу запобіжного заходу.

В судовому засіданні суду апеляційної інстанції розглянути клопотання, подані сторонами, та заслухані сторони кримінального провадження з обґрунтуванням їх доводів.

Підозрюваний Лесик А.А. приймав участь в судовому засіданні в режимі відеоконференцзв’язку в приміщенні Харківської установи виконання покарань (№27).

За результатами розгляду апеляційних скарг підозрюваного Лесика А.А. та його адвоката колегією суддів постановлено ухвалу та проголошено резолютивну частину ухвали.

Суд постановив ухвалу слідчого судді Київського районного суду міста Харкова від 15 грудня 2017 року про задоволення клопотання слідчого та про обрання, в межах строків досудового розслідування, міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою, без визначення застави, щодо підозрюваного Лесика А.А. залишити без змін, а апеляційні скарги підозрюваного та його адвоката,- залишити без задоволення.

З повним текстом ухвали зацікавлені особи мають можливість ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень після її  проголошення (22 грудня 2017 року).

Джерело