“Не провокувати кровопролиття”…

Mason Lemberg

10 вересня я бачив, як група політичних виродків, разом з групою тітушок, прориває державний кордон країни, виснаженої війною. Державний кордон країни, за відновлення якого віддали життя тисячі українців.
Я бачив як дегенерат, який очолював СБУ, і який, очевидно, буде балотуватися в Президенти, бажаючи стати Верховним Головнокомандувачем, читав з листочка придуману історію про замінування, від чого іншим дегенам було дуже смішно.

І ті хлопці в зелених беретах, багато з яких пройшли АТО і билися в реальних боях з ворогом, змушені були терпіти хамство, образи, побиття з боку виродків. Бо їм дали наказ “не провокувати кровопролиття”.

17 жовтня я бачив, як цілий спектр політичних виродків разом з групою тітушок б’є нацгвардійців, які брали участь в АТО, б’є депутата Барну (майданівця, атошника), б’є керівника охорони Президента, бикує біля школи, встановлює намети на проїжджій частині вул. Грушевського, чим блокує звичний рух транспорту 3 млн. міста
…і так вже 2 місяці. Цей сифілісний вольєр, бидлятник в центрі Столиці.
І все це стало можливим тому, що поліції дали наказ “не провокувати кровопролиття”.

5 грудня я бачив, як незначна група політичних виродків і 2 сотні тітуханів за абсолютного пофігізму киян і 3-4 сотень поліціянтів змогла возволити з машини СБУ підозрюваного в тяжкому злочині.
І все це стало можливим тому, що поліції дали наказ “не провокувати кровопролиття”.

Через день я бачив, як оце п’яне бидло в Маріїнському парку б’є поліцію, яка намагалась зайти в табір, щоб доставити втікача в СБУ.

Сьогодні я бачив, як незначна група політичних виродків і 3-4 сотні тітуханів штурмували Жовтневий палац, в якому були діти.
Поліції віддали наказ “не провокувати кровопролиття”.
Тобто, якщо б тітуханів було більше (а вони були не контрольованими їх “лідерами”), то поліція б їх пропустила до дітей, щоб “не провокувати кровопролиття”?

Можна, є ознаки, говорити про те, що все так мало бути, таке планувалося, але то все до сраки.
Весь цей час вся країна спостерігає за тим, як руйнується те, що з такими муками створювалося, в що ми вірили.

Спостерігаємо, як п’яне, продажне б-ло прориває кордон, за який віддають життя воїни на фронті.
Спостерігаємо за тим, як нищиться довіра до “нашої нової поліції”, і ці хлопці, які в складний момент стали на сторожі справедливості, зараз терплять побиття з боку обісцяного 200-гривневого б-ла, бо їм віддали наказ “не провокувати кровопролиття”.

А відколи це законні дії поліції проти беззаконня продажних тварин, стали провокацією?

Спостерігаємо за тим, як мільйони громадян, сотні тисяч киян, змушені покладатися тільки на себе, на власні сили, бо немає жодної гарантії того, що завтра об’єктом атаки цих дегенератів не станеш ти, припаркувавши авто біля путінгу, намагаючись прогулятися Маріїнським парком чи просто відпустивши дитину на зустріч з Миколаєм в будинок, який штурмують дегенерати.

Тому я і, сподіваюсь, ви мене підтримаєте, прошу:
припиніть, б..ть, ці ігри з маргінальними дегенератами, заручником яких є поліція (який моральний стан в хлопців?), кияни, українці.
Бо я дуже не впевнений, що у випадку, якщо постраждають якісь сторонні люди, тим більше діти… з грузинського хряка не зроблять відбивну, а вам “умним многоходовочнікам”, вдасться вийти сухими з води.

Автор