В Україні відтепер функціонує 47 нових сервісних центрів МВС (фото)

одночасно презентували ще чотири сервісних центри МВС нового зразка в невеличких населених пунктах. В них надаються послуги реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, видачі та заміни посвідчення подія, а також можна скласти іспит на право керування транспортним засобом.

Адреси центрів:

c. Винарівка Київської обл., вул. Лісова, 39
м. Дубно Рівненської обл., вул. Грушевського, 184
м. Мерефа Харківської обл., вул. Дніпровська, 133
м. Пологи Запорізької обл., вул. Жуковського, 12

З квітня 2017 року в цих областях працюють мобільні сервісні центри МВС. Машини, що обслуговують громадян у віддалених населених пунктах, виїжджають на запити від органів місцевого самоврядування. За 8 місяців роботи в такий спосіб в Запорізькій області вже було надано 443 послуги, в Рівненській – 762, в Харківській – 1102, в Київській — 1260. Найпопулярнішою послугою мобільних сервісних центрів МВС стала реєстрація та перереєстрація транспортних засобів. Графік виїздів із зазначенням населених пунктів доступний за посиланням.

Продовжується активна робота над диджиталізацією сервісів: так, з вересня цього року онлайн можна замовити довідку про несудимість, а з липня – перевірити свої знання на онлайн-тренажері з ПДР. Останньою послугою за 5 місяців роботи сайту українці скористалися вже більше 1 000 000 разів.

Слідкуйте за новинами сервісних центрів МВС на сайті Головного сервісного центру МВС та на сторінці в Фейсбук. Консультації за телефоном (044)-290-19-88.

Джерело

 

Автор