Демократія – це диктатура Закону

Костюк Олександр

Справжні патріоти України в ці дні з болем спостерігають відкриті і нахабні спроби ворога зруйнувати нашу державу. Чужинці, зайди, авантюристи з підмоченою репутацією на гроші ворога спокійно і відкрито організовують проплачені масовки в самому серці нашої держави. Вже майже й не ховаються.

Помічений один з лідерів «протестів» в неодноразовій роботі роботі на ворога? Ну той що?
Викрита схема фінансування протестів кремлівськими грошима? А ето нє доказатєльства!

Агенти і агентики в ЗМІ та соцмережах відкрито і не ховаючись закликають до державного перевороту, навіть збройного. Мотивують те все для наївних ідіотів соціальними негараздами, які існують в будь-якій демократичній державі. Закидають бездоказовими та огульними звинуваченнями. Ворог підриває НАШУ державу, використовуючи дешевих агентів, декорованих патріотичною символікою, та не дуже значні фінансові ресурси.

Чому так відбувається?

1. Ворог використовує демократичні свободи: свободу слова, ЗМІ, мітингів та протестів, зловживаючи ними, постійно переходячи законні межі цих свобод.

2. Тягар Майдану. Над нинішньою владою, на жаль, тяжіє тягар Майдану. Де застосовувались неправові, незаконні методи (люди в балаклавах, коктейлі молотова, каміння в правоохоронців, наметові містечка, блокування центра міста і т.п.) хоча і з благими намірами: заради боротьби з кремлівськими ставлениками у найвищих ешелонах влади. На приклад Майдану постійно посилаються організатори заколотів: «тогда било можно, а тєпєрь нєльзя»?

Держава, в особі обраних народом України представників влади, силами наших правоохоронних органів ЗОБОВ’ЯЗАНА себе захистити. Зобов’язана захистити НАШУ українську республіку, НАШУ демократію.

1. Демократичні права та свободи – свобода слова, свобода ЗМІ, свобода протестів – безумовно повинні бути збережені. А от вихід за законні межі цих свобод повинний бути МИТТЄВО, РІШУЧЕ І ЖОРСТКО обмежений законними діями правоохоронних органів;

2. Щодо Майдану. Ми повинні зрозуміти, що переважна більшість протиправних дій під час Майдану провокувалася кремлівською агентурою з обох боків протистояння. З часом спливає все більше фактів і доказів цього: це і бульдозер Корчинського, і дії ПС, які провокували сутички, а потім зникали, це зрив мирних домовленостей і т.п. Мета кремля тоді була тою ж – створення в Україні ситуації безвладдя і керованого хаосу. Ми повинні чітко зрозуміти, що організація будь-яких, найпатріотичніших внутрішніх заворушень під час зовнішньої агресії веде до втрати держави.
Всі українці, і прихильники і противники діючої влади повинні розуміти – в разі успіху заколотників, в разі повалення легітимної влади постраждають всі українці: порохоботи і зрадофіли, російськомовні та українські націоналісти, патріоти і байдужі.
В умовах анархії та відсутності легітимної влади в ситуацію неодмінно втрутиться кремль. Ми втратимо допомогу заходу, ЗСУ втратять єдине командування і не зможуть ефективно захищати країну. Україна перетвориться на Сирію, з руйнацією всієї державної, безпекової та економічної системи. Саме цього добивається кремль і керовані ним заколотники.

Україні зараз критично необхідний захист базових принципів існування держави. І зробити це можна простим шляхом – чітким але жорстким виконанням законів.

Демократія – це диктатура Закону. І жорстке, чітке виконання законів це не боротьба з демократією, а навпаки – її укріплення.

Відтак необхідні:
1. Відповідальність ЗМІ за розповсюдження неправдивої інформації чи інформації на замовлення ворога. Судове переслідування ЗМІ за такі дії.
2. Повна відмова від блокувань держустанов, адміністрацій, транспортних шляхів під час зовнішньої агресії. Повна заборона перешкоджанню діям правоохоронців. Напад на правоохоронця – кримінальний злочин (до речі, все це передбачено чинним законодавством).
3. Зміна діючої влади можлива під час зовнішньої агресії тільки легітимним шляхом, шляхом законних виборів.

Українці повинні зрозуміти, що вони живуть не в чужій, в СВОЇЙ державі. І руйнувати основи власної держави через дитячі незадоволення та образи – пиляти гілку на якій сидиш. І владу, і опозицію повинно поєднувати одне: повага до власної держави, до її інститутів, законів.

Ворогу потрібна анархія в нашій державі. Саме тому ворог підтримує і спонсорує демонстративні порушення закону в нашій державі: прорив кордону, блокування транспортних мереж, парамілітарні угруповання, побиття депутатів, погроми адмінустанов та магазинів і т.п. Якомога більше анархії в Україні – це мрія ворога.

Ще раз повторю:
Держава, в особі обраних народом України представників влади, силами наших правоохоронних органів ЗОБОВ’ЯЗАНА себе захистити. Зобов’язана захистити НАШУ українську республіку, НАШУ демократію. Але НАЙВАЖЛИВІШЕ в цьому: розуміння та повна підтримка українців,всіх справжніх громадян НАШОЇ держави, незалежно від мови, соціального статусу чи політичних вподобань.

Ситуація насправді критична. І якщо не проявимо мудрості, не проявимо громадянської відповідальності – втратимо Україну назавжди.

 

Лучший способ завоевать Украину – погрузить ее в хаос и нестабильность. Наступать в лоб не получится. Слишком большая ст…

Posted by Serhii Marchenko on Montag, 11. Dezember 2017