Добирається цивілізація і в наше село

Mason Lemberg

Вельмишановний інвестор, по сумісництву депутат львівської міськради від БПП, взявся будувати на Сихові 25-типоверхові будинки.

Далі просто дам цитати з карнавалу корупції, який відбувався прямо в приміщенні Львівської міськради за присутності купи журналістів, громадян.

Особливу увагу хочу звернути на вислови так званих народних обранців, які стали депутатами та мером, прикриваючись Майданом.


Своє захоплення проектом висловив міський голова Львова. «Перший у Львові 25-поверховий офісний центр – це круто», – заявив Андрій Садовий.
Активісти ГО «Кращий Сихів» закликали не погоджувати проект у такому вигляді. «Там 60% забудови – житло. Не передбачено дитячого садка, збільшення доріг. Вимагаємо збільшити площу громадської забудови і зменшити житлової. Гострої потреби в житлі на Сихові немає, але є проблема з інфраструктурою.
«Вимагати будете вдома», – заявив активістам депутат міської ради, співвласник компанії «Авалон», Григорій Козловський.
Активістів підтримав Ігор Дякович. «Волею виборців я можу вимагати. Тут пропонується збудувати 1300 квартир, в які заселяться молоді сім’ї – це тисяча дітей. Там мають бути побудовані школи і садки з розрахунку один до одного, тобто на кожну дитину місце в садку і в школі, щоб діти не їхали в інші райони»
Цьому заперечив депутат від Свободи Андрій Карбовник. «Згідно закону підприємець здійснює діяльність на свій страх і ризик, і ніхто нічого від нього не може вимагати
«Ми так і не почули – чи буде дотримана зона Г-2. Нам в цьому районі жити», – обурилися активісти.
«Зараз зайде 100 чоловік – сихівчан і скажуть, і вам пояснять, що вони хочуть там жити. В мене там батьки живуть і племінниця. Якщо хтось вважає, що ми є нечесною фірмою – може піти в суд», – відповів Григорій Козловський.
При цьому у коридорі мерії від початку засідання перебувало кілька десятків осіб, серед яких можна було побачити представників ГО «Розвиток громади», та «Правого Сектору».
Перед голосуванням Андрій Садовий ще раз підтримав проект, ще й порадив, як можна капіталізувати майбутнє житло. «Зробити місток від цих будинків до парку, а в самому парку облаштувати зону дитячого відпочинку. Це капіталізує житло на порядок», – заявив міський голова.


Кому цікаво, детальніше тут і тут.


Як бачите, нічого не заважає найреформаторськішому меру вселенної прекрасно співпрацювати з такими опозиційними депутатами БПП, Свободи, “активістами” Правого Сектору…

Як бачите, нічого не заважає депутатам міської ради, які мали б відстоювати інтереси громади і прийшли до влади на хвилі Майдану, розказувати “Вимагати будете вдома”, “Зараз вам розкажуть як треба жити”…

Не заважає, бо їх багато чого об’єднує. Їх об’єднує зовсім не віртуальна, а абсолютно реальна корупція, в результаті якої найбільший реформатор Галактики і мер Львова, замість доріг, дитячих садочків, школи, пожежних машин, які будуть гасити пожежу на 25-му поверсі (чи буде як в Грибовичах, Порошенко запалив?)… вимагає збудувати “місток від тих будинків в парк”…

Автор