Український офіцер Володимир Горбатюк пропонує патріотичний флешмоб до Дня ЗСУ: #ДякуюЗаВашуСлужбу! (відео)

Підполковник Збройних Сил України Володимир Горбатюк пропонує патріотичний флешмоб – “Дякуємо за підтримку! Служу українському народові!” #СлужуУкраїнськомуНародові!

Наш Український військовий наголошує: “Наша боротьба за незалежність України з московською ордою дала країні багато сучасних героїв.

Але як часто ми – прості українці – дякуємо воїнам, які пожертвували особистим добробутом, своїм здоров’ям, а то й – життям заради нас?.. Проте нові часи формують нові звички! У США – країні, що підтримує нас у захисті Батьківщини, є гарна традиція.

Перехожі, побачивши людину у військовій формі, за бажання звертаються до неї зі словами: “Thank You For Your Service”. Це значить: “Дякую за Вашу службу!” Уже багато разів ці слова говорили тут і мені, коли я був в українському армійському однострої. Кожен із цих випадків зачіпав за живе. Ці слова остаточно переконали мене, що й наші вояки потребують підтримки не лише від рідних, близьких чи волонтерів! І не тільки матеріальної підтримки уряду!

Я впевнився, що запозичення традиції просто дякувати нашим воїнам за службу у повсякденному житті неабияк підтримуватиме моральний дух як чинних військових, так і ветеранів!

Тож до Дня Збройних Сил України, 6-го грудня, прошу всіх охочих долучитись до цієї ініціативи та у святковий день привітати людей у формі цими простими, але щирими словами: “Дякую за Вашу службу”! Адже, як говорить українська приказка: “Кулею потрапиш в одного, а влучним словом – у тисячу!” Дякую! Слава Україні!” – зазначає український офіцер.

Джерело