Набридло воювати, але…

Богдан Карпенко

Інколи питають, що я планую робити з цими розкрученими (абсолютно випадково!) власними інформаційними площадками у твітері (40600) та фейсбуці (22800+3600) – тут проста відповідь – я би хотів на цих своїх каналах крутити соціальну рекламу, допомогу переселенцям, поради, як почати власну справу, відеоролики з успішними бізнес-проектами в Україні, економічну інформацію, рекламувати проекти, котрі таку інформацію поширюють, рекламувати зміни в країні, будівництва шкіл, лікарень, садочків, парків, заводів, доріг, радіти створенню робочих місць, мотивувати меценатство.

Ви уявити собі не можете, наскільки мені набридло ось це все “шабунін” “лещенко” міхо” “набу” “медіагурток” “самопоміч” “медведчук” “коломойський” “найєм” т.д. срачі срачі срачі.

НАБРИДЛО ДАВНО.

Я за три роки вже дивитись на це не можу.
А виходу нема, якщо не спростовувати фейки та маніпуляції популістів, вони таки розвалять все, що тільки-но починає створюватись у нас.
Гірше за все – точно завалять нарешті українську владу, і отримаємо реванш, і все доведеться починати заново.
Ось ці інформаційні війни набридли, і виходу нема.

Все, поскаржився, стало легше.

Для всіх грантових та волонтерських інформаційних проектів, котрі спрямовані на поширення інформації, що допомагає українцям почати власну справу, мотивує їх на власну справу, вносить позитив – завше відкритий, і у жодного за рекламу грошей не просив, звертайтесь, допоможу у розкрутці, як ваші проекти правдиво такі, про які я написав.
Чим більше подібних інформаційних площадок – тим менше шансів у популістів.

 

Ілюстрація © BARBALETA SKETCH

Автор