Благодійна акція «Гвардійська родина – тобі, Україно!» набирає обертів (фото)

Тепло та турбота для дітей Донеччини й Луганщини від військовослужбовців Головного управління НГУ

Особовий склад Головного управління Національної гвардії України приєднався до збору гуманітарної допомоги у рамках акції «Гвардійська родина – тобі, Україно». Щоденно до переліку гуманітарного вантажу додаються десятки нових позицій, серед яких – електричні обігрівачі й теплі речі, іграшки й канцелярське приладдя, книжки й традиційні передноворічні солодощі.

Військовослужбовці щедро діляться з мешканцями постраждалих від бойових дій районів речами першої необхідності, вкладаючи в них частину тепла своєї душі, розділяючи турботу про молодих українців, яким сувора доля підготувала нелегке випробування.

Завдяки зусиллям військових цього року традиційно родинне свято Миколая може перетворитися на свято єднання українців з різних куточків держави у єдину міцну родину. Незабаром вантаж турботи й любові вирушить на схід держави.

Джерело

 

Калинівські нацгвардійці долучились до збору допомоги дітям в АТО

Протягом листопада 2017 року нацгвардійці Калинівського полку приєднались до акції допомоги «Гвардійська родина – тобі, Україно!», яка націлена на допомогу дітям районів Луганської та Донецької областей, які постраждали в ході бойових дій. Допомога дітям в зоні АТО – це той напрямок роботи суспільства, який має привернути увагу всіх зробити все можливе задля того, аби допомогти тим, хто цього потребує, особливо дітям. Напружена ситуація в нашій країні вимагає рішучих дій від дорослих та не залишає їх байдужими.

«Вже протягом місяця проводиться збір іграшок, книжок, канцтоварів для дітей, що перебувають у зоні проведення АТО. Дана акція присвячена до Дня Святого Миколая та Новорічних і Різдвяних свят. Приємно зазначити, що до акції долучилися майже всі військовослужбовці військової частини та члени їх родин», – розповів заступник командира військової частини по роботі з особовим складом підполковник Олександр Волох.

Всі зібрані речі, а це близько 15 пакетів, будуть доставлені дітям в зону АТО. Хочеться висловити величезну подяку усім небайдужим, що не залишились осторонь дитячих проблем. Дуже важливо аби усі пам’ятали те, що не варто соромитися своїх маленьких чи великих внесків, думаючи чи будуть вони доречними та чи зможуть хоч трішки змінити ситуацію. Саме завдяки різноманітним внескам ми можемо суттєво задовольнити потреби тих, хто опинився в складній життєвій ситуації через бойові дії та порадувати дітей.

Джерело

 

Гвардійці Навчального центру НГУ долучились до акції “Гвардійська родина – тобі Україна”

Військовослужбовці Навчального центру Національної гвардії України разом зі своїми сім’ями, підшефними школами, розпочали збір корисних та приємних подарунків для дітей з внутрішньо переміщених сімей з окремих районів Луганської та Донецької областей у рамках благодійної акції “Гвардійська родина – тобі Україна”.

До цього заходу долучились діти військовослужбовців, які з великим бажанням дарували свої улюблені іграшки.

У День святого Миколая кожна дитина більше ніж зазвичай мріє отримати подарунки. Дітлахам подобається захоплююче диво, коли зранку в цей день під подушкою або біля ліжка, вони знаходять омріяні гостинці. А що говорити про дітей, які у свій юний вік побачили всі жахіття війни і опинилися у складних життєвих обставинах. Вони були вимушені покинути рідні домівки, залишивши в них свої улюблені іграшки, рюкзачки зі шкільним приладдям, м’ячі, якими ще не так давно грали у футбол з друзями у своєму дворі. Здавалося б, це дрібниці, натомість для дітей це частина їх чудового дитинства, що має велику цінність.

Благодійна акція продовжує набирати обертів. Юним школярам потрібні: дитячий одяг, засоби індивідуальної гігієни, велику кількість найрізноманітніших іграшок, нові яскраві пенали, кольорові олівці і фломастери, барвисті альбоми, зошити, канцелярське приладдя, цікаві дитячі книжечки з українськими казками.

Джерело

Автор