Потрібно чітко розуміти підступну гебешну гру

Костюк Олександр

Ведеться абсолютно чітко скоординована кампанія зі створення конфліктів між Україною та всіма оточуючими Україну державами. Ведеться віртуозно.

Кремль, як і завжди, діє через агентів впливу з обох сторін конфлікту. Це вже давно є стандартною гебешною методикою. Піднімаються болючі сторінки історії, подразнюється національна гордість, робляться продумані інформаційні вкиди, інспіруються політичні заяви, задіяні радикальні націоналісти підконтрольні кремлю в усіх країнах.

Мета мені здається зрозумілою: створити міжнародну ізоляцію України, виставити Україну в очах світу, як агресивну територію, яка має конфлікти з усіма сусідами. Таку тему, такі тези вже активно просувають кремлівські ЗМІ та кремлівські боти.

Найгірша ситуація з Білоруссю, там кремль має досить впливу, щоб викрадати та затримувати наших громадян.

Наші так звані “націоналісти” вже підіграли в цій партії, зробивши заяву про “засилку в Білорусь диверсійних груп”. Мета та замовник таких заяв очевидні. Кремль намагається довести справу до можливого міждержавного конфлікту. Тобто руками білорусів відкрити ще один фронт проти України.

Вважаю, потрібно чітко розуміти цю підступну гебешну гру. І в засліпленні національною гордістю не втрапити в розставлену кремлем пастку.

Автор