Зради і перемоги тижня. 10-16 листопада 2017 року

Дмитро Вовнянко

Цього разу із запізненням, вибачте, зрадатижня_перемогатижня

Розглянемо події 10 – 16 листопада 2017 рр.

ЗРАДА

В Дніпрі студенти Університету митної справи та фінансів вийшли на мітинг через відсутність опалення в корпусах.

У Міністерстві внутрішніх справ вирішили скоротити термін дії першого водійського посвідчення з 30 років до двох.

Одразу десять українських аеропортів “замінували” із сусідньої держави. Жодних вибухонебезпечних речовин та предметів виявлено не було.

У Дніпрі вандали спаплюжили портрет Олеся Гончара.

Україна увійшла в ТОП-20 країн з високим рівнем терроризму.

У Києві аташе посольства Росії в Україні Чингіз Мухамадєєв збив жінку на пішохідному переході.

ПЕРЕМОГА

Президент України Петро Порошенко підписав Указ про призначення 114 суддів нового Верховного суду України. Новий Верховний суд вперше сформований на основі конкурсу.

У Києві почали позапланову перевірку роботи та технічного стану маршруток.

З Центру космічних польотів на острові Уоллопс (штат Вірджинія, США) провели успішний пуск модернізованої ракети-носія середнього класу Antares-230. У рамках програми “Antares” українська сторона виконала увесь комплекс poбіт з проектування, відпрацювання та виготовлення матеріальної частини основної конструкції першого ступени для PH, замовленої Національним кocмiчним агентством США.

Українка здобула “золото” на Чемпіонаті Європи з дзюдо. Львів’янка Василина Кириченко стала переможницею серед молоді до 23 років.

Державний концерн “Антонов” представив два транспортних літаки в міжнародному салоні Dubai Air Show – прототип багатоцільового легкого транспортного літака Ан-132Д та військово-транспортний літак короткого злету та посадки Ан-70.

Прокуратура відкрила справу проти депутата за погрози виїхати до РФ і “прихопити” Мелітополь. Нардеп від “Опозиційного блоку” Євген Балицький в ефірі одного з українських телеканалів висловив думку про можливість відділення території округу, який він представляє.

Успішних вихідних! І до зустрічі на зраді/перемозі за тиждень.

Автор