Діти гвардійців військової частини 3029 взяли участь в акції «Мій тато – Герой!» (фото)

19 листопада на футбольному стадіоні “Славутич-Арена” в м. Запоріжжі відбувся матч між командами Української Прем’єр-Ліги “Зоря” (Луганськ) – “Верес” (Рівне). Федерація футболу учасників АТО та Всеукраїнське об’єднання учасників АТО “УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!” спільно з футбольними клубами УПЛ з 29 жовтня започаткували й продовжують організовувати на постійній основі всеукраїнську благодійну акцію в підтримку учасників бойових дій та вдосконалення національно-патріотичного виховання дітей та молоді – “Мій тато – Герой!”.

Діти учасників бойових дій військової частини 3029 взяли участь в акції та супроводжували професійних футболістів при виході на футбольне поле. Діти в захваті, а батьки пишаються та вдячні за можливість приєднатися до великого українського футболу. На пам’ять про цей яскравий захід дітям подарували футболки з логотипом «Ліги учасників АТО»

«Футболом я займаюсь уже 4 роки і мріяв вийти з професійними футболістами на поле. Сьогодні моя мрія збулась. Я просто в захваті!», –  поділився враженням син гвардійця Михайло Нарадка.

Джерело