Чому НАБУ зашкварюватиметься дедалі більше?

Дмитро Вовнянко

Причин дві – і обидві банальні.

Причина один – у створення НАБУ були вкладені гроші, в тому числі й іноземних організацій. В тому числі – американські, в розтраті яких звинувачували структури Шабуніна. Іноземні дарителі починають питати про результати. НАБУ конче треба щось робити. Не квартири ж Сірожи і Заліщук, та авто Семенченка і Парасюка їм показувати, насправді?

Причина два – повний і категоричний провал борцунів на вулиці. Практика показує, всі їхні потуги здатні лише створити міхо-майданчики під ВР і сильно насмішити 99,966% населення Києва (в кращому разі). Блокування трибуни ВР також результату не дає. Спробам провокацій вчасно запобігає СБУ…

У них лишився один-єдиний важіль тиску на владу – створена як раз-таки борцунами і антикорупціонерами НАБУ. Тож схема віднині діятиме так. НАБУ видаватиме нові й нові корупційні сенсації. Політботи і борцуни піаритимуть ті сенсації на своїх ресурсах. А корисні ідіоти – розноситимуть по соцмережах, базарах, аптеках, чергах, тощо.

Уже писав – насправді це дуже гарно. З одного боку те, що НАБУ вичистить владу від певної кількості корупціонерів – дуже добре. З іншого – гукання має таку природну здібність – відгукуватися. Розкриваючи сенсації про представників чинної влади, на місці борцунів я ретельно приготувався б до сенсацій про себе-коханих.

Ой, чую – з’являться!

Автор