Зради і перемоги тижня. 27 жовтня – 2 листопада 2017 року

Щоразу по п’ятницях – зрадатижня_перемогатижня.

Розглянемо події 27 жовтня – 2 листопада 2017 рр.

ЗРАДА

Службовці Національної комісії, яка здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг (НКРЕКП) здійснювали махінації з комунальними тарифами, що призвело до збільшення тарифів на послуги з тепловодопостачання комунальних підприємств Дніпропетровської області. Прокуратура почала розслідування.

Угорщина заветувала наступне засідання комісії НАТО-Україна.

У Міноборони наполягають, що відбувся рейдерський напад на військову частину під Одессою. Військова прокуратура відкрила провадження за фактом спроби захоплення аеродрому. Водночас у поліції спростували інформацію про рейдерське захоплення. Прокуратура затримала виконуючого обов’язки командира військової частини за підозрою у нереагуванні на захоплення частини.

Правоохоронці відкрили десять кримінальних проваджень за результатами перевірки повідомлень щодо порушень на місцевих виборах, що проходили 29 жовтня.

Польська авіакомпанія заявила про припинення польотів до Львова. “SprintAir” продовжить виконання вантажних чартерних рейсів в аеропорт Київ (Жуляни).

Під Києвом обстріляли автівку з чеченськими добровольцями, загинула Аміна Окуєва.

Ставки в Солом’янському районі Києва засипали будівельним сміттям. Непотріб на Совські ставки звозять самоскидами.

ПЕРЕМОГА

Укрнафта відновила видобуток на чотирьох родовищах в Сумській області. Компанія отримала гірничі відводи на Анастасівське, Артюхівське, Коржівське і Липоводолинське родовища.

Працівники кримінальної поліції Ірпеня затримали 29-річного громадянина Російської Федерації та його знайому з Республіки Білорусь у яких виявили 2,6 кг героїну – на 7 млн грн.

Україна ратифікувала угоду зі США про співробітництво у сфері науки та технологій. Відповідний документ поновлює дії угоди між урядами країн від 4 грудня 2006 року.

Українські десантники отримали нову форму, у якій блакитні берети замінили на бордові – марун.

Вища рада правосуддя звільнила суддю Шевченківського районного суду Києва Людмилу Козятник за безпідставне переслідування активістів “Автомайдану”.

Україна та Саудівська Аравія домовилися про спрощення візового режиму. На сьогодні візи для українців до Саудівської Аравії є найдорожчими серед всіх країн світу.

У Кривому Розі відсторонили від роботи водія маршрутки, який нагрубіянив ветеранові АТО. Водій назвав посвідчення бійця “фігнею”.

Успішних вихідних! І до зустрічі на зраді/перемозі за тиждень.